"Від імені всіх українців": ОПЗЖ привітала з Днем Росії

У партії кума Путіна Віктора Медведчука також заявили, що "діалог і компроміси - ось шлях до миру і злагоди".

Політична партія «Опозиційна платформа – За життя» 11 червня оприлюднила привітання з прийдешнім Днем Росії. Привітання від імені «всіх українців, які виступають за відновлення співпраці і нормалізацію відносин з Російською Федерацією» опубліковано на сайті проросійської політсили, повідомляють Патріоти України.

«Що б не говорив президент України Зеленський, але з Росією нас пов'язують не просто спільні кордони, а перш за все родинні зв'язки, тісно переплетені людські долі, духовні і культурні цінності, спільна історична спадщина, перемога у Великій Вітчизняній війні і пам'ять про цю Велику Перемогу, згуртувала наші народи на століття», – заявили у «Опозиційній платформі – За життя».

Також зазначається, що «всі спроби вбити клин між українцями і росіянами, розірвати відносини між нашими країнами зазнали фіаско». «Українці втомилися від русофобської істерії, від політики ненависті і прекрасно розуміють, що сьогодні Україна як ніколи потребує розвитку діалогу з Росією…», – додали у політсилі.

У партії кума Путіна Віктора Медведчука також заявили, що «діалог і компроміси - ось шлях до миру і злагоди, відновлення добросусідських відносин між нашими країнами, добробуту наших народів».

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...