Від коронавірусу померла мати Марини Порошенко

"Цього року ми з Мариною осиротіли" поділився родинним горем п'ятий президент

У вівторок, 10 листопада, померла мати Марини Порошенко Людмила Переведенцева. Про родинне горе повідомив у п’ятий президент України Петро Порошенко, зазначають Патріоти України.

«Коли йдуть у засвіти батьки, ми перестаємо бути дітьми. Цього року ми з Мариною осиротіли. У червні пішов мій тато. Потім у серпні – тато Марини. Сьогодні перестало битися серце Марининої мами. Вічна їй пам'ять», – написав Порошенко у Facebook .

«Дорогі наші батьки, молимо Бога за ваш спокій у Царстві Небесному, а нам хай дасть сил подолати невимовний біль розставання», – резюмував п’ятий президент України.

Зазначимо, минулого тижня Петро Порошенко розповідав, що його теща при смерті від коронавірусу.

До слова, наприкінці вересня - початку жовтня п’ятий президент Петро Порошенко також хворів на коронавірус. Зокрема, 3 жовтня, Порошенка госпіталізували з двостороннім запаленням легень.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...