Від корупційному азарту згорів на роботі: На хабарі в $90 тисяч піймали члена Комісії із азартних ігор

Євген Гетьман в.о. голови Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей

Члена Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей, який виконував обов’язки голови, викрили на отриманні хабара в 90 тисяч доларів, повідомляють Патріоти України з посиланням на Спеціалізовану антикорупційну прокуратуру.

Посадовця затримали безпосередньо під час отримання коштів. Таку суму, за інформацією слідства, член Комісії вимагав за сприяння у наданні дозволів та ліцензій у сфері грального бізнесу.

Для того, щоб викрити схему правоохоронці задіяли детективів "під прикриттям". Посадовця, який на момент вчинення злочину обіймав посаду в.о. голови Комісії затримали "на гарячому".

Ймовірно, може йтись про Євгена Гетьмана, який на початку серпня був у статусі в.о. голови Комісії.

Вказується, що тривають слідчі дії для викриття учасників організованої злочинної групи.

Попередньо, справу кваліфікували за статтями "Вчинення злочину групою осіб, групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією" та "Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою".

Ймовірно, може йтись про Євгена Гетьмана, який на початку серпня був у статусі в.о. голови Комісії.

Провокують катастрофу: Окупанти обладнали пускові майданчики для своїх БПЛА біля шостого реактора ЗАЕС

четвер, 2 травень 2024, 10:30

Підрозділи активних дій ГУР МО України здобули докази використання окупантами дронів-камікадзе над ядерними реакторами захопленої Росією Запорізької атомної електростанції, про це повідомляє ГУР, передають Патріоти України. Відео з ворожого fpv-безпіло...