Від килимів до холодильників: Російські військові масово продають крадене майно українців

Окупаційні війська росії почали продавати награбоване в Лисичанську та Сєвєродонецьку майно українців. Переважно побутові речі, техніку та навіть килими везуть на ринок у Старобільську. Про повідомив журналістам 23 липня голова військової адміністрації Валерій Шибіко. Також від розповів, яка загалом ситуація в місті, передають Патріоти України.

Лисичанськ поділили на сектори

Наразі окуповане місто розділене на кілька секторів. Місцевис жителям заборонено виходити зі своєї "зони". За словами посадовця, росіяни це зробили для полегшення роботи по виявленню проукраїнських людей. Водночас окупанти займаються грабунками.

Є інформація, що ринок Старобільська забитий товарами, які вкрали в Лисичанську та Сєвєродонецьку. Продають все, що змогли вкрасти: килими, вони дуже полюбляють пральні машини та холодильники. Це такий тренд у них (окупантів – 24 канал), – сказав Шибіко. Також він зазначив, що часто представники окупаційних військ заселяються у квартири людей, які евакуювалися з міста.

Окупанти мають артилерійську перевагу 10 до 1: Аналітики оцінили ситуацію в районі Часового Яру

понеділок, 6 травень 2024, 10:48

Головною метою Росії на 2024 рік залишається захоплення Донецької та Луганської областей, оскільки війська РФ планують наступальну операцію цьогоріч влітку. Про це повідомив командувач Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-лейтенант Олександр ...

"Захід поступово трансформує своє бачення": Жовтенко пояснив, чому союзники часто вагаються з допомогою Україні

понеділок, 6 травень 2024, 10:44

Лідери західних країн нерідко зволікають із рішеннями про надання Україні певних видів озброєння. Це пояснюється тим, що їм доводиться зважати на багато факторів, серед яких політична позиція союзників, політична позиція опонентів всередині країни, а т...