"Від мачо верхи на стерху - до горбатої нікчеми": Пози Путіна на зустрічі з Шойгу викликали "фурор" у мережі (відео)

Дивна поведінка президента країни-агресора РФ Володимира Путіна на зустрічі з міністром оборони Сергієм Шойгу стала предметом обговорення та жартів у мережі. Під час цієї зустрічі глава Кремля "скасував" наказ про штурм Маріуполя, інформують Патріоти України.

Зокрема, користувачі звернули увагу на напружені позу та жести Путіна. "Російський президент час від часу хапався за стіл і м'яв стільницю", – зауважив український журналіст Андрій Цаплієнко.

А Telegram-канал "NEXTA Live" написав, що Путіна "сильно скрючило". "Неозброєним оком помітно, як сильно він нервується", – пишуть адміністратори групи.

Окрім того, радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко описав еволюцію президента РФ фразою "від бравого мачо верхи на стерху – до горбатої нікчеми".

"Путін усе ближче до Гітлера, і не тільки майбутнім розгромом у травні. У бункерного карлика відмовляють руки, а спина відмовляється тримати божевільну голову", – зазначив Геращенко.

Він звернув увагу, що, як видно з виразу обличчя Путіна в момент зустрічі з Шойгу, глава Кремля відчував сильний біль: "Він ледь сидить на стільці, вчепився правою рукою в кришку столу, щоб не впасти. Лівою рукою не ворушить взагалі (паралізована?)".

Завітали в гості ATACMS: В окупованому Луганську грандіозна пожежа (відео)

середа, 8 травень 2024, 1:45

Увечері у вівторок, 7 травня серія вибухів пролунала в окупованому Луганську. За попередніми даними там спалахнула нафтобаза. Про це повідомляють у соцмережах та росЗМІ із посиланням на окупаційну владу. . "Декілька вибухів пролунало в Луганську. У мі...

"Давно вже час": Депутат Держдуми закликав завдати ядерного удару по Україні

вівторок, 7 травень 2024, 23:45

Один з російських депутатів Держдуми заявив, що якщо в Україні буде помічено літаки F-16, по них “потрібно” буде завдати ядерного удару. Про це з посиланням на депутата пише телеграм-канал “Кривава бариня”, передають Патріоти України. Як зазначається, ...