"Від нас уже 7 автобусів поїхало": Дружина окупанта поскаржилась на страшні темпи мобілізації в РФ. Перехоплення

Дружина одного з російських окупантів, якого відправили воювати в Україну, поскаржилася, що в Росії на повну йде мобілізація. Як вона розповіла, в РФ кажуть, що росармія зазнає великих втрат, тому країна-агресор відправляє на передову дедалі більше окупантів, передають Патріоти України.

Відповідне перехоплення розмови росіянки з чоловіком-загарбником опублікували на офіційному Youtube-каналі Головного управління розвідки Міністерства оборони України у понеділок, 26 червня.

За її словами, зараз на війну в Україну відправляють добровольців і тих, кому вручили повістки, але ширяться чутки, що "братимуть усіх".

– А в нас мобілізацію до 31 грудня продовжили... Спочатку до червня продовжували, а зараз до 31 грудня. Я кажу, а чого так продовжили? А вона каже: "Свєто, у травні буде велика мобілізація. Нам із військкомату дзвонили, попереджали".

– А кого мобілізуватимуть?

– Усіх братимуть! Усіх! Ось зараз добровольців беруть і тих, кому повістки роздали. Від нас уже сім автобусів поїхало. Кажуть, що одразу на "СВО" відвозять. Мовляв, наших більше відсотків поклали, ніж хохлів. Через те, що 70% наших поклали...

При цьому її чоловік-окупант підтвердив, що армія країни-агресора справді зазнає величезних втрат у боях проти українських воїнів.

"От у нас полк (від 950 до 2000 осіб. – Ред.)... залишилося осіб 120 від сили. Усіх нах*й скосило!" – сказав російський військовослужбовець.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...