Від обласного центру тепер відділяє лише Чорнобаївка: ЗСУ звільнили Киселівку на околицях Херсона, - голова облради

У вівторок, 13 вересня, українські військові під час контрнаступу звільнили від російських військ Киселівку, що розташована за 25 км від Херсона. Це означає, що єдиний населений пункт, який розділяє на сьогодні ЗСУ з Херсоном, це Чорнобаївка. Про це в ефірі всеукраїнського марафону розповів голова Херсонської облради Олександр Самойленко, передають Патріоти України.

"Вчора був деокупований населений пункт Киселівка, який розташований в безпосередній близькості до самого обласного центру. Єдиний населений пункт, який розділяє на сьогодні українську армію місто Херсон, це славнозвісна Чорнобаївка", - повідомив голова облради.

Також Самойленко додав, що 13 вересня було точне влучення в місце концентрації окупантів. Йдеться про Карантинний острові. Окрім цього, є попадання на території Нової Каховки, в Голій Пристані та кількох інших містах області.

Варто зазначити, наразі немає офіційного повідомлення від Генерального штабу ЗСУ щодо звільнення Киселівки.

Депутат-праворадикал у Німеччині виявився власником бізнесу у Білорусі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:15

Депутату від ультраправої політичної партії "Альтернатива для Німеччини" (АдГ) загрожує великий штраф за приховування інформації про бізнес, що належить йому в Білорусі. Про це пише BILD, передають Патріоти України. "Депутат земельного парламенту Саксо...

"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:53

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залі...