Від ракет до керованих бомб: У Повітряних силах ЗСУ розповіли про нову небезпечну тактику ворога

Армії Росії навряд чи вдасться відновити ту кількість далекобійних ракет, які вона мала до повномасштабної війни. Окупанти широко можуть викоистовувати старі ракети, передають Патріоти України.

"От, власне, керовані авіабомби — один із таких варіантів, які вони застосовують саме на заміну ракетному озброєнню. Ну і будуть діставати старі проекти ракет", - повідомив речник Повітряних сил Юрій Ігнат в ефірі телемарафону.

При цьому він розповів про запаси далекобійних ракет окупантів. "Що стосується саме далекобійних крилатих ракет, безумовно, всі їх підраховують. Думають, що можуть вони закінчуватися. Ну, буде Росія виготовляти їх і далі, але вже не такими темпами. Зрозуміло, що ці ракети, які у них були, якими вони били по нас влітку і восени, вони виготовлялися довгими роками, і зараз надолужити ту кількість навряд чи вдасться Росії", - зазначив військовий.

"Вікно можливостей окупанти проґавили": Гетьман оцінив сили росіян на фронті в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 6:30

Російські окупаційні війська проґавили "вікно можливостей", яке в них з'явилося на початку року через затримки в постачанні американської військової допомоги Україні. Таку думку висловив в ефірі телеканалу FREEДОМ військовий аналітик, ветеран російсько...

"Вітання" з Великоднем від "високодуховних": Російські загарбники вдарили по кафедральному собору УПЦ в Нікополі

понеділок, 6 травень 2024, 2:35

У Нікополі Дніпропетровської області внаслідок російського обстрілу зазнав пошкоджень Преображенський кафедральний собор УПЦ. . У повідомленні інформресурсів УПЦ зазначається, що Преображенський кафедральний собор міста Нікополя зазнав пошкоджень внас...