Від тяжкої хвороби​ померла колишня міністерка освіти України другого уряду Зеленського

27 жовтня пішла з життя колишня чиновниця та міністерка, що керувала Міністерством освіти і науки України, Любомира Мандзій. Про це стало відомо з допису Андрія Садового, зазначають Патріоти України.

Жінка померла у віці 48 років. У 2020 році вона тимчасово виконувала обов'язки міністра освіти та науки. Кілька років працювала заступником міністра. Любомира Степанівна уродженка Львівської області, отримала вищу освіту у Львівському університеті ім. Івана Франка, де пізніше працювала.

Крім того, Любомира Мандзій певний час очолювала департамент освіти і науки Львівської області. Була нагороджена орденом княгині Ольги третього ступеня.

Як повідомляє ZAXID.NET, у покійної була тяжка хвороба, начебто вона мала онкологічне захворювання. У неї лишилося двоє синів та чоловік.

Ті, що нібито хочуть "захищати Україну": Франція запросить росіян на річницю висадження союзників у Нормандії

вівторок, 16 квітень 2024, 20:03

Влада Франції запросить представників країни-агресора Росії на церемонію 80-річчя висадження союзників антифашистської коаліції в Нормандії під час Другої світової війни. Про це 16 квітня з посиланням на джерела повідомила радіостанція Europe 1, переда...

"Крипта - ох**нна тєма": Справу "слуги народу", який намагався підкупити Мустафу Найєма, направили до суду

вівторок, 16 квітень 2024, 19:40

Справу народного депутата від Слуги народу Андрія Одарченка, якого викрили на спробі підкупу голови Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України Мустафи Найєма, скерували до суду. Про це повідомив Центр протидії корупції у вівтор...