Від туберкульозного менінгіту... в СІЗО: На Донбасі померли терористи "Л/ДНР" (фото)

У тимчасово окупованих регіонах Донбасу померли двоє терористів "ДНР" і "ЛНР" – Едуард Писарєв і Володимир Агєєв (позивний "Кроха"). Обидві смерті – не бойові. Писарєв помер у підконтрольному бойовикам Донецьку в СІЗО № 5 від туберкульозного менінгіту. Про це 31 грудня в Twitter повідомив блогер із ніком IgorGirkin, передають Патріоти України.

Відомо, що терорист народився 16.03.1978 у місті Вугледар, "служив" у батальйоні "Восток". У базі "Миротворця" Писарєв не числився.

Офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан ("Штірліц") на своєму Telegram-каналі розповів про смерть іншого бойовика. За його даними, Агєєв – росіянин із Челябінська. Він помер 29 грудня.

На сайті "Миротворець" сказано, що Агєєв був членом незаконних збройних формувань у бригаді "Привид" ("ЛНР") у 2015 році.

Терорист Володимир Агєєв.


Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...