Від української дизайнерки: Олена Зеленська зачарувала вечірньою сукнею з відкритими плечима (фото)

Перша леді України Олена Зеленська з'явилася на конференції послів України "Дипломатія 30. Стратегія сильної держави" у вечірньому образі, повідомляють Патріоти України.

Дружина президента Володимира Зеленського одягла чорну приталену сукню з драпіруванням від українського дизайнера Лілії Літковської. Зазначимо, що вона ідеально підкреслила її фігуру, а шовк додав образу романтичності.

Цікаво, що сукня оголювала плечі Зеленської. Таке вбрання не є типовим для неї, адже перша леді вважає за краще носити елегантні костюми. Крім того, Зеленська зробила трендовий низький пучок і одягла довгі сережки.


Найбільш надійний засіб стримування російської агресії: Польща офіційно попросила США розмістити на своїй території ядерну зброю

середа, 1 травень 2024, 2:35

Польща офіційно запросила розміщення у себе американської ядерної зброї, подавши заявку на участь у програмі Nuclear sharing. Про це повідомив заступник міністра оборони Польщі Павло Залевський в ефірі польського телебачення у вівторок, 30 квітня.

"Війна та люди": Окупанти демонструють на "розважальній виставці" розстріляні маріупольські трамваї

вівторок, 30 квітень 2024, 22:42

Російські окупанти демонструють у музеї на "тематичній розважальній виставці" розстріляні трамваї з Маріуполя, які атакувала РФ під час блокади міста. Про це повідомила Маріупольська міська рада, передають Патріоти України. "Приватний музей техніки вла...