Від України буде Єрмак: У Росії заявили про підготовку нової зустрічі в "нормандському форматі"

За даними російських державних інформагентств, які посилаються на джерело в МЗС РФ, таку зустріч заплановано на 28 серпня в Парижі.

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков підтвердив підготовку зустрічі помічників глав держав "нормандського формату", але дату зустрічі не уточнив, повідомляють Патріоти України.

"Не знаю, чи домовилися про остаточну дату, але знаю, що підготовка до такої зустрічі велася, контакти здійснювалися. Порядок денний тут може бути досить передбачуваний - це хід реалізації раніше досягнутих домовленостей. Всі ці домовленості абсолютно транспорентні і добре відомі", - сказав Пєсков з цього приводу.

За даними російських державних інформагентств, які посилаються на джерело в МЗС РФ, таку зустріч заплановано на 28 серпня в Парижі. Від Російської Федерації в ній братиме участь заступник голови адміністрації президента Дмитро Козак, від України - глава Офісу президента Андрій Єрмак, від Німеччини - помічник канцлера з питань зовнішньої політики Ян Хеккер, від Франції - радник президента Еммануель Бон.

Втрати ворога ростуть: Партизани фіксують прибуття великої кількості вбитих та поранених росіян до Криму

середа, 8 травень 2024, 16:59

У тимчасово окупованому Джанкої (Крим) фіксується прибуття великої кількості поранених та ліквідованих окупантів з Херсонського напрямку. "Цікавий факт, на вокзалі Джанкоя ми помічаємо також масові перевезення (через тимчасово окупований Крим, - ред.) ...

Росіяни спорядили ракети Х-101 двома боєголовками: Розвідка Британії вказала на загрози

середа, 8 травень 2024, 16:48

Росія модернізувала крилаті ракети Х-101, спорядивши їх другою боєголовкою та зменшили радіус їхньої дії Про це йдеться у зведенні міноборони Британії. Зазначається, що командування авіації дальньої дії військово-космічних сил Росії підвищило летальніс...