Від ЗСУ "захистились": В ОРДО на власній міні підірвалося авто із найманцями "ДНР"

Сьогодні близько 13:00 біля прифронтового окупованого Бетманового (колишній Червоний Партизан, між Горлівкою та Донецьком) «УАЗик» терористів "ДНР" підірвався на їх же протитанковій міні ТМ-62. Машина знищена повністю, всі, що знаходилися в ній, ймовірно, загинули. Про це повідомляє десята гірничо-штурмова бригада Збройних сил України Едельвейс, передають Патріоти України.

Тим часом, ОБСЄ регулярно повідомляє, що російські окупанти активно обладнають протитанкові мінні поля по всьому фронту на Донбасі. Зокрема, спостерігачі Спеціальної моніторингової місії за допомогою безпілотного літального апарату зафіксували 130 протитанкових мін терористів "ДНР" навколо прифронтового окупованого Верхнешіроковского (колишній Жовтень, під Маріуполем).
Не інакше, як терористи готуються повсюдно відбивати "танкові наступи ЗСУ". До речі, поблизу Верхньошироківського розташований блокпост бойовиків "ДНР" на коридорі через лінію розмежування біля Маріуполя - дзеркальний українському контрольному пункту в'їзду-виїзду Гнутове.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...