"Відбудеться скоро": Україна готується до звільнення південних регіонів, - боєць ЗСУ

Україна готує контрнаступ ЗСУ на півдні й він буде швидшим, ніж очікують у російській армії. Про це розповів боєць із позивним Фугас в інтерв'ю французькому Les Echos, передають Патріоти України.

За його словами, незважаючи на втому, українські військові впевнені в успіху майбутньої атаки та повернення південних регіонів країни під контроль. Фугас зазначив, що не може назвати, коли саме контрнаступ ЗСУ розпочнеться.

"Я не можу сказати вам, коли це станеться, але це відбудеться незабаром, і набагато раніше, ніж очікують росіяни", — заявив він.

Український військовий також вважає, що зброї, яка поставляється, в Україну недостатньо, проте в ЗМІ не згадують про всю кількість, яка насправді надходить до країни. Він вважає, що саме це дозволить провести успішний контрнаступ ЗСУ.

"Ви повинні мати на увазі, що значна частина допомоги, яку ми отримуємо, не згадується в ЗМІ та на пресконференціях. Саме ця стримана підтримка дозволить нам звільнити нашу територію. Усе повернеться в Україну", — сказав Фугас.

Він вважає, що головною проблемою у боротьбі з російською армією є ворожа артилерія. "Більшість наших втрат пов'язана з артилерією. Я сам отримав контузію від мінометного снаряда", — додав військовий.

"За пряму та безсоромну підтримку": Захарова пригрозила Заходу "нищівним ударом відплати" у разі атаки ЗСУ на Кримський міст

п’ятниця, 3 травень 2024, 19:40

Представниця МЗС Росії Марія Захарова видала порцію погроз на адресу партнерів України у зв'язку з можливим ударом по Кримському мосту. Її заяву оприлюднив пропагандистський портал "Известия", передають Патріоти України. За версією пропагандистів, Укра...

Окупанти увійшли в одне із сіл біля Авдіївки, - ЗМІ

п’ятниця, 3 травень 2024, 19:27

Російські окупанти увійшли в село Архангельське в районі Авдіївки, інформують Патріоти України. Як пише BILD, днями російські окупанти здійснили прорив на північний захід від Авдіївки, пройшовши 3 кілометри углиб позицій ЗСУ до селища Очеретине, і відт...