Відбувся великий обмін: Україна повернула додому 130 захисників з російського полону

Україна провела черговий масштабний обмін полоненими з РФ, в результаті якого додому вдалося повернути 126 наших захисників і чотири захисниці, передають Патріоти України.

"Черговий обмін полоненими - нам вдалося повернути додому 130 наших людей – 126 захисників і 4 захисниць. Це воїни ЗСУ, нацгвардійці, прикордонники, ДССТ", - повідомив керівник Офісу президента Андрій Єрмак у Telegram.

За його словами, серед них – 87 захисників Маріуполя, 71 з яких – з "Азовсталі". "Також повертаємо взятих у полон в районі Бахмута і Соледара - всього 35 осіб з Донецького напрямку", - додав він.

Втік із України ще 10 років тому: "Завгоспа" Януковича видворили з Литви

вівторок, 23 квітень 2024, 21:41

Литовська влада видворила з території країни колишнього голову Державного управління справами та одного із соратників колишнього президента України Віктора Януковича Андрія Кравця. Про це повідомляє литовське видання Delfi, передають Патріоти України. ...

Та невже?: Шойгу анонсував появу ППО "нового покоління" у Росії

вівторок, 23 квітень 2024, 21:29

Країна-агресор Росія вже у поточному році матиме на фронті перші зразки зенітної ракетної системи "нового покоління" С-500 у двох модифікаціях. Про це сказав міністр оборони РФ Сергій Шойгу у вівторок, 23 квітня, передають Патріоти України. "Цього року...