Відчай оточених окупантів: Російські загарбники щоб зупинити український контрнаступ, вдарили по Інгульському мосту в Миколаєві, повному цивільного транспорту (відео)

Окупанти вдарили по нижній частині мосту, не пошкодивши проїжджу частину. У момент удару мостом їхали машини і тролейбус.

Внаслідок рашистського обстрілу Миколаєва загинули двоє людей, ще п'ятеро отримали поранення. Про це повідомив мер міста Олександр Сенкевич, передають Патріоти України.

«Російські покидьки не зраджують своїм правилам і цинічно гатять по мирним жителям. Є влучання у житлові будинки та навчальні заклади. Відомо про двох загиблих та п'ятьох поранених», – йдеться в повідомленні.

На місцях працюють рятувальні, аварійні служби та комунальники. Також у мережі публікують відео удару по Інгульському мосту у Миколаєві. У момент удару мостом їхали машини і тролейбус, проте удар прийшовся нижньою частиною мосту, а не дорогою.

Раніше Telegram-канали повідомляли про запуск ракет із тимчасово окупованої Херсонщини в сторону Миколаївщини. Згодом стало відомо про вибухи у Миколаєві та Херсоні.

Нагадаємо, українські захисники пішли в контрнаступ на півдні України. Російські окупанти відмовляються йти в наступ на території Херсонської області. Вони окопалися і відчувають себе у відносній безпеці серед залізобетонних конструкцій. А останні прицільні удари ЗСУ в області ще сильніше знизили моральний дух ворога.

Під Херсоном ЗСУ вже прорвали першу лінію оборони окупантів. До слова, триває 187-ма доба повномасштабної війни Росії проти України. Окупанти здійснили кілька безуспішних наступів на Донеччині, на Півдні України основні зусилля противник зосереджує на недопущенні просування наших військ.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...