Відчули жахи війни особисто: Знімальна група Bild потрапила під обстріл під час виїзду з Лисичанська (відео)

Знімальна група німецького видання Bild потрапила під обстріл ЗС РФ у прифронтовій Луганщині. Про це у своєму мікроблозі Twitter повідомив журналіст Пауль Ронцхаймер, передають Патріоти України.

За його словами, автомобіль знімальної групи видання Bild потрапив під обстріл у момент, коли німецькі кореспонденти намагалися виїхати з прифронтового Лисичанська.

Ронцхаймер стверджує, що підрозділи ЗС РФ активно прострілювали автомобільну дорогу з населеного пункту за допомогою мінометів. Крім цього, журналіст Bild заявив, що прифронтовий Лисичанськ практично оточений російськими військовослужбовцями.

"Слава богу, Гіоргос, Вадим і я не постраждали, в машині розбилося тільки одне скло. Росіяни активно атакували дорогу з міномета. До цього ми були в самому Лисичанську", — додав Ронцхаймер та анонсував публікацію незабаром великого репортажу з Луганської області.

Знімальна група Bild потрапила під обстріл під час виїзду з Лисичанська Видання Bild нагадує, що автомобільна дорога з Лисичанська, якою користуються як цивільні, так й українські військовослужбовці, активно прострілюється росіянами. Редакція поки що не готова дати відповідь на питання, чи спеціально ЗС РФ відкривали вогонь по транспортному засобу, в якому пересувалася знімальна група.

"Ця атака ще раз показує, що російська армія не поділяє військових і цивільних цілей, а просто обстрілює усе підряд", — процитувало видання Bild кореспондента Пауля Ронцхаймера.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...