Відчуває, що "пролетів": Штаб Трампа подав позов до суду з вимогою зупинити підрахунок голосів

Штаб чинного президента США Дональда Трампа подав позови до судів штатів Джорджія, Мічиган і Пенсільванія з вимогою зупинити підрахунок голосів, посилаючись на відсутність доступу до відстеження підрахунку, передають Патріоти України.

Деталі: Менеджер штабу Білл Степьен не вдаючись в подробиці повідомив, що вони фіксують "порушення в декількох округах Вісконсіна" та інших штатах і будуть вимагати перерахунку голосів.

Видання вважає, що такі дії демонструють зародження правової стратегії, про яку президент сигналізував протягом декількох тижнів, а саме, що він буде атакувати цілісність процесу голосування в штатах, де перемагає його опонент.

"Одна хвилина на їжу, 3 ложки на 10 осіб": Український прикордонник розповів, які знущання пережив у російському полоні (відео)

неділя, 19 травень 2024, 7:50

32-річний прикордонник Віталій Супрун повернувся додому з полону росіян, в який він потрапив під час героїчної оборони Маріуполя. Його історію розповідає Мукачівська міськрада. Військовому довелося пережити 21 місяць нелюдських умов, які важко навіть з...

Росіяни захопили село Роботине, наріжну точку протистояння на Запоріжжі - Bild

неділя, 19 травень 2024, 7:38

Українська сторона прокоментувала заяву німецького аналітика Ріпке. Повномасштабна війна в Україні триває, і російські окупанти захопили село Роботине (Запорізька область). . Погану новину з фронту напередодні, 18 травня, повідомив аналітик Bild Юліан...