Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів: У ЗСУ розповіли про ситуацію біля Часового Яру

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України.

"Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використовував фосфор. Росіяни зносять і випалюють Часів Яр. Напевно, з містом вони хочуть зробити те, що свого часу зробили з Авдіївкою, Бахмутом, Соледаром, Маріуполем. Хоча деякі хлопці кажуть, що відчувають, що Росія вже працює на рівні максимуму своїх можливостей. Відчувається, що в них уже теж не вистачає боєприпасів", - наголосив Сазонов.

За словами військовослужбовця ЗСУ, ворог використовує авіацію, артилерію, безпілотники. "І у нас, і у противника дуже багато дронів. Такої щільності дронів, як на Бахмутському напрямку, ще не бачив ніде. Хтось тримає позицію, а в цей час працює артилерія й дрони. Ворог уже пересувається по одному, тому що розуміє, що більш як 2-3 людини - це вже мішень. Ми так само, і вже засвоюємо якісь нові засоби пересування. І ворог, і ми починаємо пересуватися на мотоциклах. Таким чином від FPV-дрона можна сховатися. Дрон втрачає людину, заплутавшись на деревах", - додав Сазонов.

Білий дім поділивмя розрахунками де окупації України: Салліван спрогнозував, коли ЗСУ перейдуть в стратегічний контрнаступ

неділя, 5 травень 2024, 8:47

Україна після отримання військової допомоги США планує розпочати новий контрнаступ у 2025 році. Про це у суботу, 4 травня, заявив радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван, передає FT. Так, Салліван сказав, що він очікує "прогресу Рос...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 5 травня

неділя, 5 травень 2024, 8:21

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 05.05.24 орієнтовно склали: