"Відчувала його руки на мені усюди": Американська ексмодель заявила, що Трамп домагався її в Trump Tower

Колишня американська модель Стейсі Вільямс стверджує, що познайомилася з Дональдом Трампом через покійного сексуального ґвалтівника Джеффрі Епштейна, і звинуватила колишнього президента в тому, що він чіплявся до неї в Trump Tower 1993 року. Про це повідомляє The Guardian, передають Патріоти України.

Ексмодель розповіла в інтерв'ю, що вперше зустріла Трампа 1992 року на різдвяній вечірці після того, як її познайомив із ним Епштейн. Вона заявила, що Епштейн був зацікавлений у ній, і вони зустрічалися протягом кількох місяців.

«Тоді стало абсолютно зрозуміло, що вони з Дональдом були дійсно хорошими друзями і проводили багато часу разом», — сказав Вільямс. Вона також уточнила, що інцидент стався наприкінці зими або на початку весни 1993 року. Тоді Епштейн під час прогулянки запропонував дівчині зайти до Трампа в Trump Tower. Пізніше Епштейна засудили за сексуальні злочини, він наклав на себе руки у в’язниці 2019 року.

Стейсі Вільямс у 1996 році

Вільямс стверджує, що через кілька миттєвостей після їхнього прибуття Трамп привітав її, а потім притягнув до себе і почав лапати. Вона сказала, що він поклав руки «на всі груди», а також на її талію і сідниці. У цей момент модель завмерла, тому що була «глибоко збентежена» тим, що відбувається. Водночас вона сказала, що їй здалося, що двоє чоловіків посміхаються одне одному.

Прессекретарка кампанії Дональда Трампа Каролін Лівітт спростувала такі заяви і додала, що такі звинувачення нібито були спеціально озвучені, щоб знизити рейтинг Трампа.

Модель також стверджує, що Трамп відправив її агенту листівку через кур'єра пізніше 1993 року, з видом з повітря на Мар-а-Лаго, його резиденцію і курорт у Палм-Біч. На листівці він написав: «Стейсі - твій дім далеко від дому. З любов’ю, Дональд».

Після ймовірного інциденту Вільямс заявила, що вони з Епштейном залишили Trump Tower, і вона почала відчувати, що він розлютився на неї. «Ми з Джеффрі пішли, і він не подивився на мене і не заговорив зі мною, і я відчула, як навколо мене вирує лють, а коли ми спустилися на тротуар, він подивився на мене, просто вилаяв і сказав: «Чому ти дозволила йому це зробити?» — сказала вона.

Вільямс також заявила, що в той момент її змусили почуватися огидно. Вона також вважає, що домагання в Trump Tower здалися їй частиною «збоченої гри». «Я відчувала сором і огиду, і коли ми розходилися, я відчувала, як руки були всюди на мені. Це було якимось чином організовано. Я відчувала себе шматком м’яса», — сказала вона в інтерв'ю Guardian.

Моральне розкладення Гутерріша: Генсеку ООН заборонено зустрічатися з особами, які мають ордер на арешт МКС,- посол Кислиця

субота, 26 жовтень 2024, 19:32

Постійний представник України при ООН Сергій Кислиця зазначив, що візит генерального секретаря організації Антоніу Гутерріша до Росії та зустріч з диктатором РФ Володимиром Путіним суперечать лінії ООН щодо підтримки роботи Міжнародного кримінального с...

Митрополит УПЦ МП Феодосій відлучив від Церкви міського голову Черкас, пообіцявши Божу кару чиновнику за віроломство (відео)

субота, 26 жовтень 2024, 18:56

Із звернення не зрозуміло, чи є мер обласного центру парафіянином УПЦ МП, чи відносить себе до вірних української конфесії. В останньому випадку таке відлучення просто фікція. Митрополит Черкаський УПЦ МП Феодосій (Снігірьов) записав та опублікував від...