Віддав життя за Україну: Медик з Харкова загинув під Бахмутом у день народження онука

16 січня у боях під Бахмутом загинув медик з Харкова, партієць "Європейської Солідарності" Веніамін Халапов "Раф". Він боронив Україну від російських окупантів з 2014 року. Про це повідомила пресслужба "Євросолідарності", передають Патріоти України.

"Побратими та посестри згадують його як неймовірну людину, лікаря, який поставив на ноги багатьох маленьких харків’ян. Старший солдат Веніамін Рафаельович Халапов врятув життя десяткам побратимів на фронті, але, на жаль, не вберіг себе", – йдеться в повідомленні.

В день загибелі Героя його донька народила онука, на якого він так чекав. Прощання з загиблим відбудеться 23 січня о 10-й ранку року в храмі Іоанна Богослова (вул. Велика Панасівська 105а). Світла пам’ять Великій Людині.

Вбивство мало відбутись у Польщі: Затримано чоловіка, який готував замах спецслужб РФ на Зеленського

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:23

Українські правоохоронці в співпраці з органами правопорядку Республіки Польща затримали громадянина Польщі за підозрою у готовності діяти на користь спецслужб Російської Федерації, який пропонував замах на президента Зеленсько, повідомляє генпрокурату...

"За Росію вже серйозно взялись": Експерт дав прогноз щодо руйнування режиму у РФ та ставки Заходу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:56

На Заході роблять ставку на поступове руйнування путінського режиму. Поки що немає ознак того, що серед наших союзників мають намір не визнавати легітимність Путіна. Таку думку в ефірі "Еспресо" висловив політичний експерт Максим Розумний, передають Па...