Відео вихвалянь стало останнім: "Тік-ток" боєць Кадирова під час запису ролика потрапив під вогонь ЗСУ

Ще один найманець із Чечні не зміг дознімати ролик для TikTok. Під час чергових вихвалянь на камеру він потрапив під прицільний вогонь Збройних сил України, передають Патріоти України.

Яскравий запис днями зʼявився в мережі. Ймовірно, наслідки прямого попадання снаряду по позиції РФ були серйозними для окупантів, які приїхали заробляти гроші на вбивствах українців та тотальному мародерстві.

Останні слова кадировця – "Ахмат – сила". Це офіційний бойовий клич послідовників Рамзана Кадирова, який має прославляти його померлого батька. Саме за ним, найчастіше, ідентифікують найманців з Чечні.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...