"Відірву яйця!": На Чернігівщині розвозили газети із "чорнухою" проти Ляшка, той обіцяє помститися

Газети не містять відомостей про тираж та видавця або відповідального за випуск.

Поліція Чернігівщини увечері 25 вересня затримала вже другу автівку, яка розвозила газети із чорним піаром кандидата у народні депутати по 208 округу, а також лідера Радикальної партії Олега Ляшка. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на Національну поліцію у Чернігівській області, а також сторінку Олега Ляшка у Facebook.

"Ця автівка упродовж останніх декількох днів побувала в ряді районів Чернігівщини, які входять до одномандатного виборчого округу №208. В усіх випадках її візити супроводжувалися поширенням газет з ознаками чорного піару проти одного з кандидатів у народні депутати", – повідомили у Нацполіції.

Там також зазначили, що на момент затримання автомобіль був завантажений такими ж газетами, що не містять відомостей про тираж та видавця або відповідального за випуск. Наголошується, що друковану продукцію долучили до матеріалів провадження, відкритого раніше за частиною 2 статті 160 Кримінального провадження – пропозиція, обіцянка або надання виборцю неправомірної вигоди.

Як повідомив у Facebook Олег Ляшко, чорна піар-кампанія здійснювалася на Чернігівщині проти нього. "Затримали під Черніговом ще одне авто, яке розвозило чорнуху проти мене по 208-му округу. Водій Ярослав Заблюк, 1983 р.н., прикидається ідіотом і стверджує, що розвозить чорнуху безплатно, бо якісь знайомі попросили", – написав він. Кандидат у нардепи пообіцяв знайти "цих "знайомих"" і "відірвати їм яйця".

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...

Якщо не буде політичної заборони: Експерт розвповів, які цілі в Росії можна знищити ракетами ATACMS

четвер, 25 квітень 2024, 6:50

Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський прокоментував ухвалення Сенатом США законопроєкту про допомогу Україні. За його словами, якщо пакет допомоги передбачатиме поставки Україні ракет ATACMS - їх можна буде використати для знищення пуско...