"Відходив" 15 хвилин: Путін розповів, як "нюхнув порошку" від коронавірусу

Президент Росії Володимир Путін заявив, що взяв участь у випробуваннях назальної вакцини від коронавірусу – вдихнув порошок, але нічого не відчув, передають Патріоти України.

Російський лідер нагадав, що через 6 місяців після вакцинації у нього опустився рівень захисних титрів. Йому рекомендували ревакцинуватися, що він і зробив.

"Спочатку зробив це у вигляді уколу, а на наступний день, після розмови з Денисом Юрійовичем (заступник голови Центру ім. Гамалеї). Він же сам, до речі кажучи, мені зробив і другу частину цієї процедури, а саме цей порошок назальної форми", - заявив Путін.

За його словами, ефекту після прийняття препарату ніякого не було. "П'ятнадцять хвилин я потім посидів, і все на цьому закінчилося. Ніяких відчуттів, чесно кажучи, У мене не було. Просто нічого", - поділився відчуттями Путін.

Найбільш надійний засіб стримування російської агресії: Польща офіційно попросила США розмістити на своїй території ядерну зброю

середа, 1 травень 2024, 2:35

Польща офіційно запросила розміщення у себе американської ядерної зброї, подавши заявку на участь у програмі Nuclear sharing. Про це повідомив заступник міністра оборони Польщі Павло Залевський в ефірі польського телебачення у вівторок, 30 квітня.

"Війна та люди": Окупанти демонструють на "розважальній виставці" розстріляні маріупольські трамваї

вівторок, 30 квітень 2024, 22:42

Російські окупанти демонструють у музеї на "тематичній розважальній виставці" розстріляні трамваї з Маріуполя, які атакувала РФ під час блокади міста. Про це повідомила Маріупольська міська рада, передають Патріоти України. "Приватний музей техніки вла...