Відключення світла в Україні тривають: У яких областях найскладніша ситуація та коли чекати на покращення

Через ракетний удар по Україні 5 грудня найскладнішою ситуація із електропостачанням є в Київській та Одеській областях. У деяких регіонах застосовані аварійні відключення світла. Про це повідомили в "Укренерго", передають Патріоти України.

Росіяни 5 грудня увосьме масовано обстріляли українську енергосистему. Через це у багатьох регіонах були запровадженні аварійні відключення електрики. Найбільше ушкоджень через обстріли зазнали енергетичні об'єкти у Київській та Одеській областях. Наразі в Одесі відновлюється електропостачання.

"На відновлення обсягів виробництва електроенергії до рівня, який був до ракетної атаки 5 грудня, потрібно ще кілька діб. Наразі всім областям доведено ліміти споживання електроенергії. На жаль, вже є регіони, де перевищено ліміти споживання, тому застосовано режим аварійних відключень", - повідомили в "Укренерго".

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...