"Відкобзонили" під Бахмутом: ЗСУ "віддячили" ще одному "бойовому" попу РПЦ (фото)

На війні в Україні ліквідовано ще одного "бойового попа" Російської Православної церкви, який допомагав окупантам вбивати українців, Денис Волін ("ієромах Дамаскін"). Про ліквідацію пишуть російські ЗМІ, передають Патріоти України.

Пропагандисти зарахували попа в "небесний взвод" "зажмурених" російських батюшок. "Відкобзонили" Воліна 22 січня в боях під Бахмутом. Стверджується, що ієромах Дамаскін допомагав загарбникам евакуювати "трьохсотих". Під час чергової вилазки Волін і зловив "подарунок" від ЗСУ.

Волін фотографувався з російськими терористами в рясі і бронежилеті. У цивільному житті піп шукав кістки полеглих в роки Другої світової солдатів Червоної Армії.


Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...