Відкриються нові перспективи: Німецький оборонний концерн Rheinmetall будує в Україні чотири заводи з виробництва зброї

Перший завод оборонного концерну Rheinmetall уже працює в Україні, другий – на підході, повідомив директор Rheinmetall Армін Паппергер в інтерв'ю телемовнику ТСН, передають Патріоти України.

"Перший завод уже працює. Українська оборонна індустрія – це наш партнер. Зараз у нас є виробниче підприємство і підприємство з обслуговування", – сказав Паппергер, додавши, що наприкінці року вийде в Україні перша надсучасна бойова машина піхоти Lynx.

"На цей момент ми обслуговуємо бойові машини піхоти, але також основні бойові танки. Тож це дуже продуктивне спільне підприємство", – зазначив директор Rheinmetall. Він додав, що компанія володіє 51% акцій цього підприємства.

Паппергер зазначив, що Rheinmetall перебуває на шляху до будівництва порохового заводу і заводу з виготовлення боєприпасів в Україні. "Ми також хочемо налагодити виробництво систем ППО, щоб ви могли самі себе захищати", – повідомив він.

Нищили логістику і не тільки: На початку великої війни українська авіація літала в Росію

понеділок, 28 жовтень 2024, 9:59

На початку повномасштабного вторгнення РФ у 2024 році українська авіація здійснювала бойові вильоти на територію держави-агресора для знищення логістики ворога, передають Патріоти України з посиланням на матеріал представника Повітряних сил ЗСУ Юрія Іг...

Є загроза наступу військ РФ: ЗСУ зводять фортифікації біля Запоріжжя

понеділок, 28 жовтень 2024, 9:57

Українська армія зараз будує нові оборонні рубежі навколо міста Покровськ та на схід від Запоріжжя, передають Патріоти України з посиланням на на повідомлення OSINT-аналітика Клемента Моліна у соціальній мережі X. "Щодо фортифікаційних споруд, українс...