Відкрили якраз незадовго до вторгнення: У Мелітополі окупанти перетворили льодову арену на морг (відео)

Російські військові, що окупували місто Мелітополь, почали стягувати туди своїх загиблих товаришів. На морг вони перетворили місцеву льодову арену. Про це повідомляє Telegram-канал видання "РІА Мелітополь". Скупчення окупантів біля будівлі зняли місцеві жителі, передають Патріоти України.

Наголошується, що військовослужбовці РФ періодично охороняють льодову арену на проспекті Богдана Хмельницького. А 22 березня до будівлі вони підігнали вантажівку з "карателями" у чорній формі.

"Ці підрозділи відповідають за розгін мирних демонстрантів й охорону громадського правопорядку. Під час проведення в Мелітополі антиокупаційних мітингів і масових маршів вони з'являлися на вулиці Університетській із автозаками", – йдеться у повідомленні.

Там наголосили, що саме до льодової арени окупанти звозять і зберігають там трупи російських солдатів. Сама будівля перебуває під охороною зазначеного підрозділу. "Для цього вони й підігнали охоронців. Тобто льодова арена в Мелітополі перетворилася на морг для солдатів РФ", – пишуть у мережі.

Примітно, що льодова арена у Мелітополі є першою не лише у місті, а й усій Запорізькій області. Її відкрили лише наприкінці грудня 2021 року. З початку російського вторгнення вона не приймає відвідувачів.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...