Відкрилися очі на свавілля МВС? Екс-прем'єр Гончарук засудив побиття прибічників Стерненка

Багато людей обурені діями українських полісменів, наголошуючи, що Україна - не поліцейська держава.

Сьогодні біля Шевченківського райсуду столиці, де проходила акція на підтримку Сергія Стерненка, сталися сутички між поліцією та активістами. У МВС повідомили про затримання п'ятьох осіб, передають Патріоти України.

Під час затримання правоохоронці застосували силу до протестувальників, відео та фото цих моментів вже потрапило у мережу. Люди обурені діями українських полісменів, наголошуючи, що Україна - не поліцейська держава.

Зокрема, колишній глава уряду Олексій Гончарук засудив такі дії співробітників МВС. «Можна погоджуватись або не погоджуватись з позицією людей, які протестують сьогодні під судом, підтримувати їх чи не підтримувати. Але точно не можна мовчати, коли б’ють активістів та пакують в автозаки людей із «неправильною» позицією. Ми ризикуємо перетворитись на північного сусіда, де випуски новин із схожим фото та відеорядом — це буденність», - написав Гончарук.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...