Відкрито другий фронт? Артилерія Ізраїлю обстріляла територію Лівану

З Лівану в бік Ізраїлю вилетіли шість ракет, Ізраїль відкрив вогонь у відповідь

Шість ракет полетіли з Лівану в напрямку північного Ізраїлю - про це заявили ізраїльські військові, повідомляють Патріоти України з посиланням на Армія оборони Ізраїлю у Twitter та Reuters.

Всі ракети не перетнули ізраїльського кордону і впали всередині Лівану. Як повідомляє Reuters, ліванський артилерійський обстріл викликав спрацьовування сирен ізраїльської ППО біля кібуцу (сільськогосподарська комуна в Ізраїлі – ред.) Місгав-Ам, розташованого на кордоні з Ліваном.

У відповідь артилерійські сили Ізраїлю обстріляли місця запусків в Лівані. Повідомлень про жертви або пошкодженнях не надходило.

Як наполягають в Єврейській державі, обстріл не свідчив про відкриття нового фронту в боротьбі Ізраїлю з бойовиками в Секторі Газа.

Кількома днями раніше ізраїльські військові також заявили, що з Лівану в бік північного Ізраїлю були запущені три ракети.

Було кілька причин: Сирський пояснив відхід українських сил з Авдіївки

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:52

Для відходу українських сил із Авдіївки Донецької області було декілька причин. При цьому під час боїв за місто російські війська зазнали колосальних втрат, зокрема понад 47 тисяч військових. Про це розповів головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, пе...

ISW підрахував, скільки території окупанти захопили в Україні з початку зимового наступу

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:50

З початку 2024 року окупаційна армія РФ змогла просунутися в Україні майже на 100 квадратних кілометрів. Як повідомляє Інститут вивчення війни, з початку свого наступу, який стартував у жовтні 2023 року, загарбники захопили вже 505 квадратних кілометрі...