"Відкинути до свого рівня розвитку": У МВС назвали головну стратегію окупантів у війні з Україною (відео)

Головна мета російської армії в Україні – об'єкти інфраструктури. У Москві справді хочуть, аби Україна не розвивалась та була з РФ на одному рівні. Про це розповів радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко, передають Патріоти України.

Він також зазначив, що ніч 10 квітня була важкою у кількох областях.

Сильні обстріли цієї ночі переживали жителі:

  • Миколаївщини;
  • Харківщини;
  • Дніпропетровщини.

"Ключова мета – спроба деіндустріалізації України та знищення інфраструктурних об'єктів", – сказав радник глави МВС.

Варто також врахувати, що постійні ракетні удари та авіанальоти на регіони – метод деморалізації та спроби посіяти паніку серед населення, говорить Денисенко.

Разом з тим, за словами Денисенка, битва за Донбас де-факто вже почалась, Росія направляє туди всі сили. Від дій ЗСУ на Сході залежить результат як мінімум етапу війни. Водночас переговори між Росією та Україною будуть тоді, коли буде зрозуміло, яка ситуація на Сході.

"Путін стягує туди (на Донбас) все, що в нього є на цей момент. Ми розуміємо, що це будуть дуже складні дні для нас", – заявив Денисенко.

Радник глави МВС припустив, що від битви за Донбас може залежати навіть результат всієї російсько-української війни. Путін за роки свого правління показав, що сідає за стіл перемовин тоді, коли вважає, що в нього є сильна переговорна позиція. Поки що такої переговорної позиції в нього нема, тому, на думку Денисенка, перемовини найближчим часом малоймовірні.

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...