Відлітався: На Херсонщині знайшли рештки російського гелікоптера Ка-52, знищеного разом з екіпажем (фото, відео)

Майже через два місяці після деокупації правобережної частини Херсонської області в регіоні продовжують виявляти залишки знищеної ворожої техніки. На відео показали, що залишилося від "гордості" російського К гелікоптера Ка-52, передають Патріоти України.

Гелікоптер було знищено в районі села Суханове. Про це в Telegram повідомляє журналіст Юрій Бутусов. Українська протиповітряна оборона знищила ворожий Ка-52 разом із екіпажем.

"Рештки російського гелікоптера Ка-52, знищеного разом з екіпажем українською ППО біля села Суханове на Херсонщині", – йдеться в описі до відео.

На місці падіння гелікоптера путінські терористи встановили хрест із написом "ми помстимось". Однак під "помстою" росіяни, ймовірно, мають на увазі постійні обстріли цивільної інфраструктури та вбивства мирних жителів на звільненій частині Херсонської області.

Путін припустився великої помилки: Жирнов пояснив, що не так пішло в Китаї

неділя, 19 травень 2024, 10:50

Глава РФ Володимир Путін відвідав Китай, де зустрівся із президентом країни Сі Цзіньпіном. Він не скупився на компліменти, сказав, що вчить китайську мову, почувається, ніби вдома, а потім взагалі назвав росіян та китайців братами. . Росія зараз склад...

"Вони це знають": Екскомандир роти "Айдару" пояснив, чому атака армії РФ на Харківщині не була розвідкою боєм

неділя, 19 травень 2024, 10:42

Штурми росіян півночі Харківської області не є розвідкою боєм, це повноцінний наступ. Однак в окупантів завдання максимум - не захоплення Харкова, а вихід на позиції, які б дозволяли артилерії ЗС РФ працювати по облцентру. Такою думкою поділився в ефір...