Відмінна робота ЗСУ! Унаслідок удару HIMARS по Шахтарську загинули майже всі заступники командира 106 дивізії ПДВ РФ

Збройні сили України завдали ракетного удару по складу боєприпасів російських військ в окупованому Шахтарську. Унаслідок цього загинули всі, крім одного заступника командира 106 дивізії Повітряно-десантних військ. Про це повідомляє СтратКом ЗСУ в Телеграмі, передають Патріоти України.

Унаслідок удару HIMARS у районі Шахтарська 8 липня загинули всі, окрім одного, заступники командира 106 повітряно-десантної дивізії РФ. Єдиний вижилий із позивним "Борсук" перебуває у важкому стані.

Також за даними СтратКому, загинув начальник служби ракетно-артилерійського озброєння 58-ї армії з Владикавказу, військова частина 47084, південного військового округу ЗС РФ Валентин Данилов. "ЗСУ — перша армія світу, змушує окупантів до жестів доброї волі — вийти з чату", — резюмували в публікації.

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...