Відмінна ціль для ЗСУ: У нижній течії правого берега річки Дніпро перебувають найелітніші частини та підрозділи армії РФ, - полковник ЗСУ Селезньов


російські окупанти

Владислав Селезньов, військовий експерт та полковник ЗСУ, зазначив, що півтора місяця тому в авральному порядку росіяни перекинули на правий берег, ближче до Херсона, усі свої десантні підрозділи, які виконували бойові завдання в Україні Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти України.

"У нижній течії правого берега річки Дніпро перебувають найелітніші військові частини та підрозділи російських окупантів. Відомо, що півтора місяця тому в авральному порядку росіяни перекинули на правий берег, ближче до Херсона, усі десантні підрозділи, які виконували завдання у рамках, так званої, спеціальної військової операції. А зараз саме ці вояки намагаються стримувати українській контрнаступ, тобто кращі з найкращих. І ми бачимо, якщо панічні настрої панують у цих підрозділах, то можна тільки собі уявити, що відбувається в інших частинах російських окупаційних військ", - зауважив полковник ЗСУ.

Владислав Селезньов пояснив щодо кадировців, які є складовою Росгвардії і їх функціонал полягає у проведенні поліцейських заходів, які спрямовані на рейди та зачистки на тих чи інших територіях, а також вони виконують військово-поліцейські функції, що пов'язані з припиненням роздмухування негативних ситуацій та настроїв, які можуть виявлятися у бойових порядках російських окупантів.

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...