"Відмовників вал просто, із Криму нікого немає!": Окупант розповів про масовий бунт у лавах армії РФ

Російські окупаційні війська зазнають масштабних втрат на війні в Україні. Через це у лавах путінської армії відбувається масовий бунт. Зокрема, багато окупантів відмовляються від участі у бойових діях проти Збройних сил України. Про це свідчить нове аудіоперехоплення, яке опублікувало Головне управління розвідки Міністерства оборони України, передають Патріоти України.

Під час телефонної розмови російський військовий, який знаходиться в Харківській області, розповів про стан набору у ЗС РФ. Він зазначив, що після зняття обмежень на відбір до лав "другої армії світу" туди почала надходити лише одна "шваль".

Окупант також розповів про те, що в їх рядах багато відмовників, зокрема немає жодного військового з тимчасово окупованого Криму.

"У мене від взводу залишилося 11 осіб, мало бути 30. У нас батальйон 320 осіб, нас – 52… Ну відмовники… Не лише поранені та вбиті. Відмовників, с.ка, вал просто! Вони коли розкрили набір без якихось віків, без статей, без медоглядів, сюди повалила одна шваль", – сказав він.

Крім того, загарбник розповів про прикрий випадок з фронту, коли його людина втратила частину тіла, підірвавшись на їх же розтяжці. "У нас сьогодні свій підірвався. Ми відходили, залишили позиції. На позиції я розставив розтяжки. А він мені не сказав, пішов забрати свій рюкзак з плащем-палаткою з клейонкою. Ну я поставив грамотно, він не побачив. Ну ось йому кусок дупи й відірвало!" – додав окупант.

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...