Відмовила "Слузі народу": Соколова розповіла, як могла стати нардепом (відео)

Журналістка зізналася, що планує створити власну партію.

Яніна Соколова. Фото: соцмережі.

Журналістка Яніна Соколова могла стати народним депутатом 9-го скликання Верховної Ради. У програмі "Інтерв'юер" вона заявила, що їй нібито пропонували місце в списку всі партії, які набрали більше 5% на парламентських виборах, передають Патріоти України.

"Всі, хто пройшов в Раду, навіть "Слуга народу". Я не можу про це говорити. Це хтось із оточення Олександра Ткаченка. Все, що можу сказати", - заявила вона.

"Я критично ставлюся до всіх політичних сил, тому не погодилася піти до жодної з них. Є партії, які мені були симпатичні, але вони мали всередині неприємну субординацію. Моя мета - можливо, через 5 років створити свою партію...," - додала вона.

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...