Відмовилася брати участь в акції "Безсмертний полк": У Росії брат на 9 травня зарізав сестру

Росіянин зарізав сестру, тому що вона відмовилася йти на акцію "Безсмертний полк". Трагедія сталася в одному з сіл Іркутської області Російської Федерації. Про це пише російське пропагандистське видання "Тайга. Інфо", передають Патріоти України.

За даними слідства, 9 травня до сестри та брата прийшла в гості племінниця. Родичі були напідпитку й між ними розгорівся скандал через нагороду батька, яка зникла. "Вони ніяк не могли вирішити, кому будинок повинен належати. Під час сварки брат також дорікнув сестру в тому, що вона відмовилася брати участь в акції "Безсмертний полк", організованій в цей день в їхньому селі. Жителі проходили з портретами своїх родичів, які воювали за часів ВВВ. У відповідь на докір вона сказала, що не стала цього робити, оскільки батько не заслужив цих почестей, що сильно обурило брата", - йдеться в повідомленні.

Родичі продовжили випивати. У якийсь момент жінка пішла спати, а її брат встромив ніж їй в груди, коли вона вже заснула. Постраждала померла від отриманих травм. Підозрюваний визнав свою провину, але заявив, що винен алкоголь.

Перетворили на брухт: Бійці ЗСУ знищили російський танк із "Джавеліна" (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:44

Бійці з 53-ї окремої механізованої бригади ім. князя Володимира Мономаха успішно ліквідували ворожий танк за допомогою системи "Джавелін". Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу ЗСУ, передають Патріоти України. . На відеозаписі, опубліковано...

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...