Відмовилися голосувати на псевдореферендумі: Окупанти у Каховці викрали подружжя (фото)

За відмову проголосувати на псевдореферендумі російські військові викрали подружжя — Владислава та Ганну Сибірських. Про їхнє місце перебування наразі невідомо. Про це повідомляє Каховська міська територіальна громада у Facebook, передають Патріоти України.

Зазначається, що 25 вересня зі свого будинку подружжя забрали озброєні військові РФ в присутності жінок, які носили урни для голосування та списки.

"Ніхто ніколи не сумнівався щодо брехливих обіцянок окупантів стосовно вільного волевиявлення наших громадян на цьому псевдореферендумі. 25 вересня, за відмову проголосувати, зі свого будинку озброєними військовими рф в присутності жінок, які носили урни для голосування та списки, було забрано подружжя каховчан СИБІРСЬКОГО ВЛАДИСЛАВА ОЛЕКСАНДРОВИЧА, 1992 р.н., та СИБІРСЬКУ ГАННУ ГЕННАДІІВНУ, 1990 р.н.", - йдеться у повідомленні.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали:

"Вирішується доля війни": Туск закликав польських фермерів зупинити блокаду кордону України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:48

Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск закликав польських фермерів припинити блокування кордону з Україною. Слова Туска після саміту Європейської ради в Брюсселі наводить "Польське радіо", передають Патріоти України. Глава уряду Польщі розповів, що Украї...