Відмиває Трампа? Стало відомо, з ким Джуліані вже зустрівся в Києві (фото)

Адвокат американського президента Рудольф Джуліані прибув сьогодні до Києва та вже зустрівся з позафракційним депутатом Андрієм Деркачем. Про це у Facebook повідомив сам нардеп, передають Патріоти України.

Джуліані обговорював з Деркачем питання створення міжпарламентської групи «Друзі України СТОП корупція». За словами Деркача, мова про неефективне використання коштів США держорганами України. «Участь Джуліані буде дуже корисною у створенні групи. Зокрема, він може допомогти з входженням у групу міжнародних експертів, аналітиків, журналістів», – заявив нардеп.

Деркач стверджує, що разом з колегою зі «Слуги народу» Олександром Дубинським направили листи із закликом участі у формуванні групи низці американських політиків. Нагадаємо, 5 грудня Джуліані разом зі знімальною групою прибули у Київ.

За інформацією ЗМІ, Джуліані подорожує із телевізійною командою кабельного каналу One America News, яка знімає документальну стрічку, яка покликана обстояти тези табору Трампа про належність його вимог до України щодо розслідування буцімто втручання з України у вибори у США 2016-го року, діяльності екс-віце-президента США Джо Байдена в Україні, та роботи його сина Хантера Байдена у компанії Burisma.

"Пройти лінію розмежування, що була до 2022 року, практично неможливо. Там усе перетворено в бетон": Черник пояснив, що треба ЗСУ для успіху

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:44

Західні ЗМІ заявили про вирішальні найближчі 5-8 місяців на фронті в Україні. Однак західні партнери мають усі можливості зробити так, аби Україна перемогла у війні вже 2024 року. Про це розповів військовий експерт, полковник ЗСУ в запасі Петро Черник,...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 березня

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.03.24 орієнтовно склали: