Відновлення історичної справедливості: На острові Зміїний встановлено прикордонний знак (відео)

На острові Зміїний, що розташований у Чорному морі, встановлений прикордонний знак. Про це повідомив Ізмаїльський прикордонний загін у Facebook, передають Патріоти України.

«Історичну справедливість відновлено військовослужбовцями Держприкордонслужби за повної підтримки військовослужбовців Головного управління розвідки Міністерства оборони», – йдеться в повідомленні.

Як зазначається, минулий прикордонний знак був знищений російськими окупантами. Прикордонники наголосили, що наступний такий знак буде встановлено у звільненому Криму. Також вони розповіли, що віддали шану всім, хто звільняв Зміїний і хто звільняє кожен клаптик нашої землі.

Військові відповіли, кого найбільше бракує на фронті для перемоги у війні з Росією

неділя, 28 липень 2024, 7:37

Команда медичної евакуації бригади "Червона калина", що наразі працює на Запорізькому напрямку, за час своєї роботи не втратила жодного воїна. У військових медиків дві автівки, де є все необхідне для транспортування тяжкопоранених., передають Патріоти ...

Санкції не завада? Російські ракети і безпілотники містять компоненти з понад 20 країн, - Інститут судових експертиз

неділя, 28 липень 2024, 6:50

Російські ракети та дрони, якими країна-агресор щодня атакує міста та села України, містять компоненти, виготовлені у більш ніж 20 країнах. Серед них зокрема США, Тайвань, Китай та інші, передають Патріоти України. Ці деталі в збитому ворожому озброєнн...