Відомого футбольного тренера в Маріуполі вбив російський снайпер

У Маріуполі від рук російських окупантів загинув український футбольний тренер Віктор Ткачук. Про це в інтерв'ю "Футбол 24" повідомив хавбек одеського "Чорноморця" Ілля Путря, який розповів про подробиці смерті тренера, передають Патріоти України.

"У Маріуполі загинув кум мого батька. Цей чоловік - відомий у Маріуполі тренер Ткачук Віктор Григорович", - розповів Путря.

Футболіст повідомив, що за два дні до смерті Ткачука з ним розмовляв його батько, який вмовляв тренера покинути Маріуполь.

Втім, футбольний фахівець лише вивіз свою сім'ю у безпечне місце, а сам вирішив залишитися. "Я чув, як тато по телефону просив і переконував, що Маріуполь все ж треба покинути, але він був настільки проукраїнським, настільки любив свою Батьківщину. Сказав, що не може просто так поїхати і захищатиме свій дім. Хоча насправді там вже не було що захищати", - розповідає Ілля.

Гравець повідомив, що Ткачука застрелив снайпер, коли тренер гасив пожежу. "Усе навколо палало, в його будинок також влучив снаряд, він гасив пожежу. Дружина Ткачука розповіла, що його застрелив снайпер. Іншої інформації ми не маємо", - зауважив футболіст.

Торгував із олігархом Курченком: У США суд виніс вирок бізнесмену, який порушив санкції

субота, 20 квітень 2024, 13:43

У США бізнесмена Джона Кана Унсалана (він же Хуррем Кан Унсалан) засудили до шести років ув'язнення за порушення санкційного режиму. Він визнав, що вів торгівлю з проросійським олігархом з України Сергієм Курченком та підконтрольними йому компаніями. П...

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...