Відомому російському співаку заборонили в'їзд в Україну

Артист з 2015 року регулярно відвідував анексований Росією Крим, незаконно перетинаючи кордон на півострів.

Єгор Крід. Фото: соцмережі.

Відомому російському співакові Єгору Кріду заборонили в'їзд на територію України до 2021 року включно, передають Патріоти України.

"Відносно запитуваного вами громадянина Російської Федерації повідомляємо, що в лютому 2016 року РБ України прийнято рішення про заборону в'їзду йому на територію України терміном на п'ять років", - відповіли в СБУ на запит телеканалу 112 Україна.
Уточнюється, що Кріду обмежили в'їзд в Україну, як і багатьом його колегам за аналогічне порушення, на три роки. Артист з 2015 року регулярно відвідував анексований Росією Крим, незаконно перетинаючи кордон на півострів. Крід неодноразово публікував у своєму Instagram-акаунті знімки, зроблені в Алушті, Севастополі та інших містах захопленої Кремлем території.

Перетворили на брухт: Бійці ЗСУ знищили російський танк із "Джавеліна" (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:44

Бійці з 53-ї окремої механізованої бригади ім. князя Володимира Мономаха успішно ліквідували ворожий танк за допомогою системи "Джавелін". Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу ЗСУ, передають Патріоти України. . На відеозаписі, опубліковано...

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...