Відомий футболіст збірної України і "Дніпра" помер у 42 роки

Помер колишній захисник "Дніпра" і збірної України Богдан Шершун. Про це у своєму телеграм-каналі розповів журналіст Володимир Звєров, передають Патріоти України.

Повідомляється, що у Богдана була довга і тривала хвороба, з якою відомий гравець так і не зумів впоратися. Шершуну було 42 роки.

За "Дніпро" Богдан виступав протягом двох періодів (1997-2002 і 2005-2010) і зіграв за команду 169 поєдинків у всіх турнірах. Він також грав за київський "Арсенал", "Волинь" та "Кривбас". Шершун - бронзовий призер чемпіонату України з футболу у складі "Дніпра" (2001), також за кар'єру ставав переможцем Кубка УЄФА разом з московським ЦСКА (2005). З урахуванням Кубка Росії і єврокубків, за ЦСКА провів 81 матч, забив 2 голи.

Провів 4 матчі у складі збірної України під керівництвом Олега Блохіна. По завершенню професійної кар'єри, Шершун грав за аматорський ФК "Случ" зі Старокостянтинова в чемпіонаті Хмельницької області. Також Богдан неодноразово брав участь у матчах за збірну України серед ветеранів та отримав тренерський диплом УЄФА категорії А.

Останнім часом Богдан Шершун працював експертом на ТБ, аналітиком в MEGOGO, а також в Асоціації футболу України.

"Ми обидва хочемо справедливої угоди щодо завершення війни": Трамп зробив заяву після зустрічі із Зеленським

п’ятниця, 27 вересень 2024, 20:16

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп після зустрічі із президентом України Володимиром Зеленським відповів, чи змінив він погляд на те, як має завершитись війна Росії проти України. Відео розмови оприлюднив Fox News, пере...

"Воював на боці України": У Москві судять 72-річного американця, який прожив кілька років у Харкові з місцевою жінкою

п’ятниця, 27 вересень 2024, 20:04

В Москві розпочався суд над 72-річним громадянином США, якого звинувачують в тому, що він нібито воював на боці України як найманець. Про це у п’ятницю, 27 вересня, повідомило російське пропагандистське агенство РИА Новости, передають Патріоти України....