Відомий голлівудський актор вступив до партії терориста Прилєпіна (відео)

Знаменитості вручили партійний квиток

У суботу, 29 травня, голлівудський актор Стівен Сігал офіційно вступив до партії "Справедливая Россия – За правду". На засіданні палати депутатів знаменитості вручили партійний квиток. Відомо, що до цього Сігал був членом партії "За правду". Співголовою партії "Справедливая Россия – За правду" є Захар Прилєпін – ватажок терористів "ДНР". Про це повідомив телеканал "Дождь", передають Патріоти України.

Зазначимо, раніше в партійній пресслужбі заявляли, що актор продовжить займатися питаннями екології, особливо боротьбою проти забруднення природи.

Нагадаємо, Стівен Сігал став громадянином РФ у 2016 році. Російський паспорт йому особисто вручив президент Володимир Путін. У 2018-му Сігал був призначений спеціальним представником Міністерства закордонних справ Росії з питань російсько-американських гуманітарних зв'язків. У США посміялися з нової "роботи" артиста.

"Я ніколи не жалкую про минуле": Буданов пояснив свою заяву про ЗСУ в Криму

вівторок, 23 квітень 2024, 8:24

Начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов розповів, що на нього планують черговий замах в інтересах росіян, передають Патріоти України. Пряма мова: Там вони зараз планують дещо (замах - ред.), але, як і минулі рази, все в них не вийде... ...

Засоби ППО та снаряди: Міноборони Швеції просто зараз поставляє Україні рекордну партію зброї

вівторок, 23 квітень 2024, 8:05

Парламент Швеції минулого місяця ухвалив фінансування нового пакета допомоги для України в обсязі 650 мільйонів євро, він передбачає постачання систем протиповітряного захисту та артилерійських снарядів, які надходять в Україну просто зараз. Про це нап...