Відомий кіборг-розвідник міг загинути під час захоплення Цемаха, - соцмережі

Олександр Колодяжний - український воїн, кіборг, який, ризикуючи життям, встановив український прапор над ДАПом.

Олександр Колодяжний. Фото: Фейсбук.

Під час спецоперації із захоплення екс-начальника ППО так званої "ДНР" Володимира Цемаха загинув доброволець 74-го розвідувального батальйону Олександр Колодяжний, який піднімав український прапор над Донецьким аеропортом в 2014 році, і ще двох співробітників СБУ було поранено. Про це написала на своїй сторінці в Facebook заступник шеф-редактора "Обозреватель" Анна Молчанова, передають Патріоти України.

"Розігнали інфу, що під час спецоперації (по Цемаху) загинув співробітник СБУ і двох поранено. "Контора" поки мовчить. За моєю інформацією, загинув саме військовий розвідник. Легендарний", - написала вона.

Цю ж інформацію підтвердив на своїй сторінці в Facebook Валерій Авер'янов, опублікувавши фото загиблого. "Мало кому відомо, що під час операції СБУ із захоплення терориста Цемаха, якого сьогодні відпустив київський суд, 27 червня один військовослужбовець отримав смертельні поранення, інший втратив ногу до коліна. Олександр Колодяжний український воїн, кіборг, який, ризикуючи життям, встановив український прапор над ДАПом, старший сержант 74-го окремого розвідувального батальйону, Народний Герой України, кавалер ордена "За мужність" III ступеня. Остання бойова операція, в якій він взяв участь, стала успішною, але тепер цей успіх затьмарений трагедією", - додав він.

У Службі безпеки України відреагували на інформацію про загибель кіборга Олександра Колодяжного під час спецоперації із захоплення екс-начальника ППО так званої "ДНР" Володимира Цемаха. "Жодного співробітника СБУ не загинуло", - відповіла прес-офіцер СБУ Олена Гітлянська на запитання в коментарі з приводу поширеної в ЗМІ інформації про втрати Служби безпеки в спецоперації по Цемаху.

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...

Хоче влаштувати торг? Шредер заявив, що його дружба з Путіним може допомогти закінчити війну

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:44

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер вважає, що його давні добрі стосунки з російським диктатором Володимиром Путіним можуть посприяти закінченню війни в Україні. Слова Шредера у четвер, 28 березня, наводить Deutsche Welle, передають Патріоти Укра...