Відомий волонтер показав, як гарно палає новітній Т-80БВ росіян під Ізюмом (відео)

Збройні Сили України знищили новітній танк російських загарбників Т-80БВ під Ізюмом на Харківщині. Про ліквідацію ворожої техніки повідомив волонтер Роман Донік, який поділився кадрами із палаючим металобрухтом, передають Патріоти України.

"Решітки для гриля на російських танках ми вже бачили. Але 93 ОМБр, під Ізюмом вдосконалює способи обробки окупантів. Новинка сезона. Тільки у Холодноярців", – жартома підписав відео волонтер.

Наголошується, що вкотре ефектно відпрацювали артилеристи із 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", які днями знищили майже десяток танків окупантів, що проривалися на Харківщині.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...