"Відосики" їхнє все: Соратник Зеленського визнав, що ролики "Слуги народу" - "це поки найкраще, що ми робили"

Заступник глави ОПУ зізнався, що коли він почав працювати у штабі нинішнього президента України Володимира Зеленського, його компанія паралельно продовжувала співпрацювати з колишнім главою держави Петром Порошенком.

Заступник глави Офісу президента України Кирило Тимошенко в інтерв'ю головній редакторці видання "ГОРДОН" Олесі Бацман сказав, що найкращими роботами його компанії наразі є відеоролики для "Слуги народу" і президента України Володимира Зеленського, повідомляють Патріоти України.

"[Моя компанія] не тільки інавгурацію [п'ятому президенту України] Петрові Олексійовичу знімала. Ми знімали багато всього. Більше скажу: під час виборчої кампанії, коли я вже працював у штабі [Зеленського], моя компанія паралельно робила Порошенку... Наша компанія обслуговувала, у принципі, практично всіх. Була класна виборча кампанія в УКРОП. На місцевих виборах 2015 року.

Ми займалися всім, не тільки роликами. Протягом пів року створити партію, яка на місцевих виборах посіла четверте місце, – це серйозний кейс. Тоді були прикольні ролики. Ну, звичайно, ролики "Слуги народу" і Зеленського – це безперечно. Поки найкраще, що ми робили", – сказав Тимошенко.

Джерело: Гордон

Ситуація змінилась: Швеція готова до розміщення ядерної зброї у разі війни

понеділок, 13 травень 2024, 14:30

Прем'єр-міністр Швеції Ульф Крістерссон допускає можливість розміщення ядерної зброї в країні в разі війни. "У разі війни це зовсім інше питання. Якщо трапиться найгірше, демократичні країни в нашій частині світу, звісно, мають бути в змозі захистити с...

У гості до Кобзона? На окупованій території Донеччини підірвали автівку російського депутата (відео)

понеділок, 13 травень 2024, 14:23

На окупованій частині України підірвали машину астраханського депутата Дениса Харитонова. Автівка згоріла вщент. Про це повідомляє Телеграм-канал «Astra». Зазначається, що астраханський депутат Харитонов «виконував чергове завдання» на окупованій терит...