Відплата за страшний удар по Україні? На найбільшому НПЗ Росії вибух і пожежа. Знищено ключову установку нафтопереробки

На Омському нафтопереробному заводі РФ стався вибух. За попередньою інформацією, вибухнула установка АВТ-11, наразі там триває масштабна пожежа, передають Патріоти України з посиланням на російські ЗМІ.

За словами місцевих жителів, перед пожежею було чути гучний "хлопок", внаслідок чого затряслися будинки та затремтіли вікна. Наразі з установки АВТ-11, яка призначена для розділення нафти на фракції та подальшої її переробки, йде вогонь.

За інформацією Telegram-каналу "Baza", площа пожежі складає 1000 квадратних метрів. Також зазначається, що постраждало двоє людей, одну з яких шпиталізували.

Пізніше джерело "112" повідомило, що постраждалими виявилися співробітники підприємства, вони отримали опіки. На місці події наразі працює 15 розрахунків пожежної охорони.

Водночас "Baza" повідомила, що під час вибуху на заводі одному постраждалому відірвало кінцівку, а в другого діагностували закриту черепно-мозкову травму та контузію, обоє перебувають у важкому стані.

Своєю чергою губернатор Омської області Віталій Хоценко заявив, що ситуація з пожежею на Омському нафтопереробному заводі перебуває "під контролем", наразі встановлюються причини такого інциденту.

Таки злам? Все більше американців вважають, що у війні перемагає Україна

вівторок, 27 серпень 2024, 0:30

Після початку операції ЗСУ у Курській області більше американців стали вважати, що наразі у війні перемагає Україна. Як повідомляє Голос Америки, про це свідчать дані опитування YouGov, передає Укрінформ, передають Патріоти України. Згідно з результата...

“Є загальна тенденція": Еекспертка розповіла, як на настрої в РФ вплинула Курська операція

вівторок, 27 серпень 2024, 0:17

Росіяни втомилися від війни, але на вулиці ніхто не піде. Про це в ексклюзивному інтерв’ю TSN.ua розповіла російська політична аналітикиня Ольга Курносова, передають Патріоти України. “Є загальна тенденція до втоми від війни, звичайно ж. І Курська опер...