"Відповідь буде чітка і однозначна: морда в асфальт і кайдани!": Шкіряк зробив попередження ОПЗЖ через "тітушок Киви"

​Радник глави МВС Зорян Шкіряк зробив попередження "ОПЗЖ" через історію з блокуванням "Нацкорпусом" в Києві "тітушек Киви".

Радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк зробив заяву за фактом скандалу з появою в Києві "тітушек" з організації "Патріоти за життя". Її він опублікував на особистому акаунті в Facebook, передають Патріоти України та пропонують прочитати допис повністю без змін та скорочень.

Не доходить з першого разу. Ок, повторю ще раз. У разі спроб антидержавних силових провокацій з боку медведчуківсько-путінських деструктивних сил, правопорушники отримають миттєву жорстку реакцію українських правоохоронців..

Хочете знову переконатись? Спробуйте! Відповідь буде чітка і однозначна: морда в асфальт і кайдани. Все просто. Ніякого проросійського шабашу і спроб дестабілізувати ситуацію в країні за наказом Кремля - ми не допустимо! «Руський мір» не пролізе! Тепер щодо виявлення ймовірних проросійських титушок.
Слідчі поліції Києва за повідомленням про намір вчинення хуліганських дій у Печерському районі столиці розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 14 (Готування до кримінального правопорушення) та ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. А відтак поліцейські забезпечують правопорядок та проводять невідкладні слідчі дії, зокрема обшук у приміщенні на вул. Тверський тупик. Окрім того, правоохоронці встановлюють анкетні дані осіб, які перебувають за вказаною адресою, та мету їх прибуття. Більше інформації трохи згодом.

Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...