Відповідь була цілком очікуваною: У Пєскова запитали, чи хоче Кремль вбити Зеленського

У президента Росії Володимира Путіна назвали неправдою інформацію про бажання російської влади вбити українського лідера Володимира Зеленського. Про це заявив прессекретар Путіна Дмитро Пєсков, повідомляють Патріоти України із посиланням на провладне російське ЗМІ "РИА Новости".

На запитання про бажання Кремля вбити президента України Пєсков відповів: "Ні, це неправда". За його словами, Росія зацікавлена в тому, щоб Зеленський погодився на висунуті на переговорах умови, через які РФ нібито хоче "покласти край військовій операції".

Зазначимо, раніше Кремль також багато разів запевняв, що не має наміру нападати на Україну.

Володимир Зеленський пережив вже понад 10 спроб замахів на своє життя, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

Вже за тиждень російсько-української війни на Зеленського було щонайменше три спроби замаху. Із завданням убити президента України Кремль відправив два угруповання - найманців ПВК "Вагнера" і кадировських спецпризначенців. Замахи зірвалися через дії співробітників ФСБ, які виступають проти війни.

Амбітний експеримент: В Україні на полі бою випробовують нові американські технології, - The New York Times

понеділок, 29 квітень 2024, 13:30

Війна в Україні, на думку багатьох американських посадовців, стала "випробувальним полігоном" для низки військових технологій, які швидко розвиваються. Про це йдеться у статті The New York Times, яку опублікували 23 квітня, передають Патріоти України. ...

“Це нам зв’язує руки": Боєць "Азову" розповів про критичні проблеми українського війська

понеділок, 29 квітень 2024, 13:22

У Збройних силах України часто бувають ситуації, коли зброя є, а снарядів до неї немає, і навпаки. А деякі командири віддають нелогічні накази. Це все "зав'язує" руки бійцям та заважає результативно воювати. Про це боєць 12-ї бригади Національної гвард...